Novi Sad
26.02.2013.
16:26
Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da ubedljive izborne pobede za Savete mesnih zajednica u Kovilju, Kisaču i Južnom Telepu svedoče o tome da Demokratska stranka "nestaje" u Novom Sadu.
  • 28.02.2013 14:06
    "Stanovici novog sada dobro znaju koliko je pokraden i unisten Novi Sad, kako su unistene jake firme i koliko su korumpirane drzavne institucije za vreme DS-a!
    Sasvim je normalno da ce dati svoj glas jedinoj stranci koja moze promeniti stvari na bolje."

    A sta ce biti kada se to propadanje nastavi, kada dodu neki novi hostapleri na valst? Hoce li i onda biti "to su uradili ovi pre nas pa i oni pre njih, mi smo ustvari nasledili istorijske probleme zemlje, znate li kako je tesko njih resiti?".

    Sa nestankom jedne stranke nije nestala i ideja koju su oni neuspesno praktikovali.Ovi sadasnji su neki hibrid, kao, ali njihova politika je jasna odavno.NIKO do sada nije imao jasan plan kako da se izvrsi oporavak, sve same galamdzije, demagozi, lopovi, ludaci koji su tu da vam pricaju price dok se realno nista ne radi. Ako niste primetili mi smo i dalje na Titaniku, brod plovi pravo ka konacnoj propasti.

    Sto se mene tice, vi i vasa partija cete isto zavrsiti.
    Nista vi niste drugaciji od ovih prethodnih.
  • Anotel

    28.02.2013 12:03
    Pozdrav
    Iako nismo ista polititička opcija pozdrav za stav gospodina Bajića i iskrene čestitke. Izneli ste pravi pristup a onda više i nije važno iz koje ste stranke. Još jednom iskrene čestitke i želje da dobro radite
  • 28.02.2013 11:48
    poludeli
    koliko ste vi ljudi ostrasceni. Stvarno ne razumem sto toliko branite demokratsku stranku. sta nam je ona donela? inace nisam simpatizer nikakve stranke
  • Mahidervan

    28.02.2013 10:33
    СНС је пријатно изненадила многе, тиме је њихов успех још већи.
  • Astor

    28.02.2013 10:26
    СНС је уложила велики рад и притом показала велику храброст и одлучност да у Србији заведе ред и законитост.
  • Dema

    28.02.2013 10:24
    ДС није имала воље ни снаге да се избори са криминалом.
  • Bora

    28.02.2013 10:23
    Између државе и крупног капитала ДС је изабрала крупан капитал. Сада плаћа цену за такву одлуку.
  • Ace

    28.02.2013 10:15
    Имајући у виду постигнуте резултате ДС није ни могао боље да прође.
  • Anotel

    28.02.2013 09:58
    Za Telepčanku
    SPORDS (Romska Demokrtaska Stranka i Srpski Pokret Obnove)koji su sada sa SNS-om u koaliciji je ta bagra koja je kupovala glasove na majskim izborima i to policija u Novom Sadu zna i ima dokaze ali mora da ćuti jer se vaša borba protiv korupcije završava na vašim vratima (SNS, Maja, Mirović) i vratima vaših koalicionih partnera (SPORDS). A što se mene tiče možete slobodna hapsite sve DS-ove koji su učinili bilo kakvu plačku, verujte da meni lično činite uslugu!
  • Ingrid

    28.02.2013 09:45
    ДС је изгубио изборе јер плаћа цену за све оно што није урадио а требао је.
  • Indigo

    28.02.2013 09:42
    ДС је легализовао циљ пљачке државе и подигао га на највиши ниво. То су обични људи видели и препознали.
  • Inca

    28.02.2013 09:39
    ДС је упростио нерад и лоповлук.
  • Telepčanin

    28.02.2013 09:36
    Dosta skrivanja
    Pošto me strahovito nerviraju ovi "nadimci"... Zovem se Vladimir Bajić i bio sam na listi SNS-a čiji sam član od prvog dana osnivanja te stranke u Novom Sadu.U Nedelju smo PRVI PUT učinili ono, što su SVAKI PUT činili u prošlosti(kao i u Nedelju) DS i LSV...,a to je...da smo upoznavali stanovnike J.Telepa(naše komšije),koji su kandidati predloženi ispred naše stranke(koalicije) za predstavnike u savet MZ. I? Šta je tu loše? Loš je izborni sistem, koji,umesto da dozvoli da kao na izborima bilo kojeg drugog nivoa,pored imena kandidata - stoji naziv stranke,partije,udruženja,grupe građana... nalaže da- samo po sistemu "poznavanja komšije" birač glasa.U poslednjih 20 godina,sastav stanovništva Telepa se potpuno promenio i apsolutno je nemoguće da "svako-svakog"poznaje i da je to ispravan sistem glasanja.
    Elem,ovaj sistem biranja je stvoren za stranke,koji imaju razgranat i efikasan sistem prikupljanja "sigurnih glasova" i veliki broj članova,tako da smo(ako ništa drugo)...ovaj put pokazali da smo na ovim izborima bili nešto uspešniji od ostalih.Dakle,očekujem iskrene čestitke od(ovaj put)strane onih,koji nisu imali toliko uspeha kao naša koalicija.
    Na kraju krajeva...s' obzirom da je naša koalicija "na vlasti" u gradu,zar ne mislite da je mnogo bolje i da Savet MZ bude iz iste?
    Pobogu...pa na silne rupe po našim ulicama ne "naleće" samo moj automobil...nego i vozila svih nas Telepčana...bez obzira na stranačku pripadnost! To je naš posao i ubuduće odgovornost!I ne samo to,već i ukupno pitanje bezbednosti saobraćaja,komunalne opremljenosti,uređenja"dolme",otvaranje novih sportskih"lokaliteta"za našu decu(a ne "Zigrališta"),sprečavanje "divlje"gradnje.... To su bar MOJE ideje,koje ću pokušati(kao običan član Saveta MZ"J.TELEP")...sprovesti u delo.
    Što su nekad znali kazati:"SAMO NAS GLEDAJTE"!
    (možda budemo k'o"bivši"...O'MA' NAS MENJAJTE!)
    Pozdrav za sve moje prijatelje,komšije,školske drugare iz "Jožike"!!!
  • Telepčanka

    28.02.2013 09:07
    za Anotel
    O kakvim majskim izborima pričate? Natežete priču o vašoj sramoti kad ste kupovali glasove za 2000dinara i paket brašna, pirinča i makarona?
    Svi smo svedoci koliko ste korumpirani i šta nam radite čitavu deceniju.
    Nećete više puniti javna preduzeća već zatvore.
    Nisu vam pare pomogle u maju a ni sad, pukli ste demokrate. Srdačan pozdrav.
  • Anotel

    28.02.2013 06:17
    Za Telepčanku i Anonimusa
    Ha ha ha da ne poznajem čoveka iz BMW-a lično još bi mogao i da vam poverujem ali poznajem ga i znam da su njegovi motivi isključivo lična korist i da mu ovo nije prvo a siguran sam ni poslednje preletanje iz stranke u stranku... Samo vi njega štitite... taj i takvi će vam doći glave kao što su uostalom i DS-u došli glave. Uzgred siguran sam da je pomenuti registrator sa fotokopijama ličnih karata volšebno nestao, kao i onaj džak sa ukradenim listićima na majskim izborima koji su ukrali upravo aktivisti SNS-a. Gospodo iz SNS-a gledam vas i već vidim kako pravite u dlaku iste greške koje je i DS pravio. Bez ikakvih kriterijuma primate u svoje redove sve i svašta a naročito obožavate preletače i njih privilegujete. Pa uostalom gotovo 90% SNS-a je nastalo tako što su preko noći preleteli od SRS-a do SNS-a.
  • bacvanin

    28.02.2013 01:13
    promene
    Narod je pokazao da je ogorcen politikom demokrata i da zeli zemlju bez kriminala i korupcije.
  • Gillan

    27.02.2013 23:32
    Vasa pobeda samo znaci da je vecina naroda jeftina raja sa ispranim mozgom i sumnjivom inteligencijom... i to je sve. Primitivizam, bahatost i bezobrazluk - vasi zastitni znaci. Toliko ste tupavi da se bavite necijim (istina, zasluzenim) propadanjem umesto da se hvatate sa pravim problemima... Oh, izvin'te, zaboravih da biste u tom slucaju morali sebe da 'vatate za vrat... Jer, vi ste najveci problem. I sebi, a pogotovo nama normalnim ljudima...
  • Snashko

    27.02.2013 21:37
    Pa to se u MZ na izobirma radilo od uvodjenja visepartijskog sistema u ovu nazovi drzavu
    Sta ste sad kao svi iznenadjeni
  • Telepčanka

    27.02.2013 19:21
    Nikakvi registri sa ličnim kartama nisu postojali, bila sam svedok, a BMW su vozili demokrate a ne oni iz Vulinove stranke, malo ste se prevarili ;)
    što se tiče deljenja listića to su svi radili...ne mari niko za to, pošto su svi izašli na glasanje znajući koga će zaokoružiti.
  • Jelke

    27.02.2013 18:20
    Lavina je pokrenuta i nista vise nemoze da je zaustavi. Uz SNS iz pobede u pobedu
  • 27.02.2013 17:27
    Što volim ove što pametuju, a ne znaju ni informacije da provere pre nego šo počnu sa lupetanjem. Istiniću, neko bi mogao da te tuži za klevetu!!!!!
  • 27.02.2013 16:24
    ZeleniZub
    Stanovici novog sada dobro znaju koliko je pokraden i unisten Novi Sad, kako su unistene jake firme i koliko su korumpirane drzavne institucije za vreme DS-a!
    Sasvim je normalno da ce dati svoj glas jedinoj stranci koja moze promeniti stvari na bolje.
  • ns +

    27.02.2013 15:04
    Joj Kacusa da mi je tvoja glava na jedno dva dana da se malo odmorim.
  • The Hun

    27.02.2013 15:00
    Telepčanin - Istinu zbori..."Istinice"...
    Ja sam naveo agitovanje SNS i DS, za LSV ne znam, verujem da su i oni to radili, ali mene licno nisu presretali pa ih nisam ni naveo. Nije bitno ko je pobedio, moralno smo svi izgubili. Sutra cemo i predsednika Skupstine stanara da biramo po stranackoj pripadnosti. Dno-dna.
  • Istinica

    27.02.2013 14:01
    Za gospodina Telepčanina
    Ja nisam ni tvrdio da aktivisti DS-ai LSV nisu agitovali. Naravno da jesu. Ali recimo lično sam bio svedok da je član Vulnove fantomske stranke PS (Pokret socijalista) u vozilu tipa BMW Novosadske registracije imao u gepeku svog vozila podeblji registrator sa fotokopijama ličnih karata svih onih glasača za koje je on bio zadužen da ih taj dan izvuče na biralište. To nisam samo ja video već i nekoliko aktivista drugih stranaka. Pitam se odakle njemu fotokopije ličnih karata i dali je to zakonski dozvoljeno zloupotrebljavati nečije lične podatke na taj način. Gospodine Telepčanine matematika mi je ispravna a u to može da se uveri svaki predlagač ako zatraži uvid u zapisnik i ostali glasački materijal što po zakonu kao predlagač ima pravo.
  • Telepčanin

    27.02.2013 13:20
    Istinu zbori..."Istinice"...
    Na "Južnom Telepu" su u koaliciji bili SNS-Treća Srbija-pokret Socijalista i niko više. Kad smo kod tog vašeg sabiranja...da se zaista saberu glasovi svih stranaka koje ste SLAGALI da su bili na jednoj listi...razlika bi bila bar 2 prema 1...u odnosu na zbir DS+LSV!Usput...LSV je dobila tek par glasova više nego "fantomski" Švonjin SDS!Toliko o tome. A što se tiče "agitovanja" ispred MZ,pored aktivista SNS-a... svojski su agitovali i aktivisti DS-a i LSV-a. I nemojte lagati da nije bilo tako,jer je i to neko fotografisao!!!
  • 27.02.2013 13:02
    The Hun
    Glasao sam u nedelju na Telepu. Po izlasku iz auta, prisao mi je momak i ponudio listic sa brojevima koje da zaokruzim. Samo nekoliko koraka dalje, prisao mi je drugi momak koji je takodje nudio listic sa drugim brojevima koje da zaokruzim. SNS je bio crni listic, DS je bio zeleni listic. Prijavio sam slucaj na izbornom mestu i trazio da se naparvi zapisnik koji su bili voljni da potpisu mnogi tu zateceni biraci. Nakon nekoliko nemustih izgovora, receno mi je da ce poslati nekoga ispred izbornog mesta i udaljiti "aktiviste". Ovo je ISTINA i nema veze sa stranackom pripadnoscu. Ljudi su zaboravili da se u savet mesnih zajednica biraju DOBRE I POSTENE KOMSIJE a ne stranke. Zao mi je sto se politika uvukla toliko duboko medju ljude.
  • Koko

    27.02.2013 10:37
    Naopako ko je ovaj sto je drzao konferenc? da li ste vi videli njegovo pricanje njegove face koje slaze da se covek uplasi najblaze receno
    Pravi radikal nema sta STRASNO! Jadna li je napredna ako im je ovaj u prvom redu
  • Istinica

    27.02.2013 09:48
    Pa nije ba[ sve tako gospodo iz SNSDSSSDSSPSPUPSJS
    Što se tiče izbora za Savet Mesne zajednice ''Južni Telep'', u kolaliciji su išli SNS, DSS, SDS (neki gospodin Švonja), SPS-PUPS-JS, PS (Vulin), Dveri, RDS (čuveni Romi sa dva Roma u svojim redovima), i SPO. Istine radi nisu svi oni imali svoje kandidate ali su aktivisti svih pobrojanih stranaka ceo dan radili na izvlačenju birača. Imali su kol centar, brdo automobila... ali nije to problem, radio je to nekada i DS. DS je sada opozicija i išli su sami u ove izbore. I pored toga što neki zlurado žele da DS nestane sa političke scene, i pored toga da je delimično tačno da u njihovim redovima ima turbolencija, moram te dušebrižnike da obavestim da su DS-ovi kandidati na tim izborima suprotstavljeni svim pobrojanim strankama postigli više nego dobar rezultat. To mi govori da u tom DS-u ima i poštenih ljudi koji mogu i te kako da rade dobro i koji imaju ugled među svojim komšijama. Kada saberem rezultate LSV-ovih i DS-ovih kandidata mogu dušebrižnicima da poručim da bi bili oduvani da su se na tim izborima LSV i DS udružili. Zašto se nisu udružili to već ne znam ali malo previše likujete gospodo iz te vaše koalicije skupljene s' koca i konopca. A želim i to da istaknem da se u kršenju izborne procedure isticala mlada drčna i nadobudna odbornica SNS-a koja je 80% dana provela na ulazu u MZ deleći lobi listiće. O tome ima i dokaza dokumentovanih fotoaparatom
  • AKSAL

    27.02.2013 09:11
    Ocigledno se slika sa republike prenosi na lokal, sto znaci da je narod zadovoljan situacijom na vrhu pa zeli da ucestvuje i na lokalu i to cini na ovim izborima za mesne zajednice tako sto izjednacuje politicku strukturu republike i lokala.
  • Mihalj

    27.02.2013 09:02
    demokrate su jos i dobro prosle na izborima za savet mesne zajednice u kisacu i telepu u odnosu na to kako i koliko su uradili za ta dva naselja!
  • zorann

    27.02.2013 08:34
    samo polakoooo
    polako sa hajducijom,pobedili na izborima u Kovilju,slavili kao da su neki izbori,to je sila i moc tj.hajducija bivsih radikala,istih onih koji su se zalagali za Karlobag-Karlovac-Viroviticu,za progone svih nesrba,a sada su VELIKI evropejisti,borci za EU i sve sto je sa Zapada!Mogu da razumem(ili ne),nekoliko njih koji su i osnovali SNS(uz blagoslov SAD) jer su oni uzeli novac za taj projekat,ali ne mogu da razumem pristalice SRS tj.SNS,KAKO SU SE ONI PREKO NOCI,ODREKLI PATRIOTIZMA,RODOLJUBLJA,SRBOLJUBLJA,VISOKIH VODJA 90-tih I LIDERA ! Gde je sve to nestalo,da li MI ostali ,zivimo u nekoj drugoj drzavi ili prespavasmo ? Kako VELIKI radikali,postadose ( SNS),NAJVECI BORCI ZA EU ? Jadni li smo mi s njima,i jednima i drugima,obukli druge dresove, pa postali vece demokrate, i od samih demokrata ! POZZ
  • rodjennamrgodjen

    27.02.2013 08:30
    u pamet se uzmite
    he, he, i ovi sad, kao i oni prošli - istu grešku prave.
    Misle da će im vlast trajati doveka.

    Ne zaslepljujte sami sebe,nego nastupajte s malo manje samopravednosti, a s mnogo, mnogo više skromnosti.

    Jer, ne zaboravite i vi, kao oni prošli,
    ovu mudru izreku:
    "Oholost dolazi pred pad, i oholi duh pred propast."

  • vox

    27.02.2013 08:22
    SNS imate veliki problem na duze staze
    SNS umesto sto se hvali da se suprotna strana raspada i likuje,treba da se jako zabrine,zato sto u njiovim redovima je sve vise ,,preletaca,, oni isti koji su bili na vlasti koja je jednim delom dovela do ovakvog stanja,tako da za godinu dana ti isti ce raditi kako su i radili u prethodnoj vlasti,sto znaci da ce SNS biti debelo provzvan i kaznjen na izborima,ako budu dopustili da ovi rade tamo gde su stali,zato OPREZ SNS,nista niste ni dobili ni izgubili,dobili ste samo VELIKIIII problem,kako cete da to sredite to sami vidite,umesto da likujete sto se DS raspada,pitajte se gde se ti clanovi sada pojavljuju,i znajte kako su radili tamo radice i ovde,zato bolje da se uplasite sto se DS raspada,svi njihove dodjose kod vas,a onda ste ga nagrabusili,ali ako budete pametni,necete nastaviti da likujete zato sto neko nestaje,nego cete se baciti da radite posao za narod i drzavu,kako je i moto vase partije.Zivi bili pa videli i docekali...
  • HUGO

    27.02.2013 08:18
    Ja sam mislio da Demokratska stranka vise i ne postoji u Novom Sadu.
  • Janos

    27.02.2013 06:38
    pamet u glavu!
    Uopste nije cudo zasto se raspala demokratska stranka jer ih je sve spajao jedino licni interes i sada kada vise interesa nema drustvo se jednostavno razilazi svako na svoju stranu a vi naprednjaci uzmite njihov primer ako ne zelite da prodju kao i oni,pamet u glavu!
  • mik

    27.02.2013 05:53
    Nista cudno sto SNS odnosi pobede na svim poljima, kad se vidi trud i rad naravno da sledi i nagrada.
  • 26.02.2013 23:21
    Ko visoko leti ...
    Polao s' likovanjem! Cekamo da vidimo sta cete uraditi za nas bolji zivot.
  • Lazar

    26.02.2013 23:10
    Narodu je konačno postalo jasno!Uz SNS se vidi svetlo na kraju tunela!U Novom Sadu se ispravljaju greške od 6.maja 2012.!SNS pobeđuje sa 100%
  • 26.02.2013 22:59
    Ajd sad malo realnosti
    Pričamo o izborima za savete MZ, da li imate svest o tome koje su ingerencije članova Saveta i Nadzornog odbora MZ??? Ja znam...nikakve..e sada, ako vratite film unazad..pre 3,4 godina DS je uradio potpuno istu stvar,preuzeo je sve MZ u Grad, kao da je bila kampanja za Rep.Parlament, nisu žalili ni ljudi ni para...e sad..onda su došli problemi..Imate Savet MZ, imate grdasko veće i gradonačelnika,pa premijera i ministre, ali i dalje ne možete da popločate ulice na Adicama,npr.kažem..i kako to onda da objasnite sutra biračima...e tako se gubi vlast! No...živi bili pa vide!!! Mnogo ste isti!!!
  • Max

    26.02.2013 21:37
    @Djura
    Tebe niko ne moze naterati da ti glasas za nekoga za koga ne zelis..ko gubi ima pravo da se ljuti uvek bilo i bice..
  • DS killer

    26.02.2013 21:31
    dosta vise DS
    u Kisacu DS nikad vise.!!! dosta smo ih trpeli i slusali razna obecanja.THE END
  • Anonimni

    26.02.2013 21:21
    Opet ispadosmo budale
    U Kisaču se glasalo za pojedince a ne za stranke, tj. bila je lista sa spiskom imena svih kandidata bez da stoji iz koje su stranke. Nema teorije da su neki od zvanično izabranih kandidata prošli regularno. Ljudi iz sela se medjusobno relativno dobro poznaju, tako da je i više nego jasno da je sve ovo jedna velika nameštaljka. Pitanje je na koji način je narod nasamaren kad su objavljeni ovakvi rezultati? Prošle godine su kisačani glasali 85% za Tadića a svega 15% za Nikolića. I sad odjednom su svi za naprednjake, socijaliste i URS(ili G17) u čijim redovima su neke od najkorumpiranijih osoba u istoriji postojanja Kisača. Ko je sve potplaćen da ćuti i glasa se verovatno neće saznati. Verovatno su neke od vođa demokrata uzeli debele pare svesno prepustivši svoja mesta naprednjacima. Neki koji su prošli i treba da su izabrani, ali opet ima previše onih koji tu ne bi smeli biti.
  • Promaja

    26.02.2013 21:18
    Demokrate narodu je dosta vas i vasih satelit stranaka koje su ga dovele do prosijackog stapa.
  • Каћуша

    26.02.2013 21:07
    Новосађани су свесни колико је њихов град разорен од стране демократа и сасвим нормално да ће свој глас дати тренутно најјачој странци у држави, која једина има снагу да нешто промени.
  • Nsadista

    26.02.2013 21:01
    Južni Telep
    Izbori na Južnom Telepu:
    DS protiv koalicije snsspsdverispopspupsjs i još po koji...
    I jedva su pobedili.
  • panonius

    26.02.2013 20:53
    povratak džedaja
    Samo likujte što ds tone .... ali kad vam se šeki vrati , biće vam perja i paperja.
    Apsurd da šačice koje su jedva prošle cenzus sada prave predstavu i pljuju po partiji koja je na poslednjim izborima u gradu prošla solidno (sama - ko je kriv za to - ne zna se).
  • Đura

    26.02.2013 20:52
    Telep
    Na Telepu je SNS imao kampanju kao da su republički izbori u pitanju.Pozivi telefonom sa ubeđivanjem glasača da glasaju za njih,dolazak na adresu aktivista SNS,davanje cedulja sa brojevima za koje kandidate da se glasa,ubacivanje takvih cedulja i flajera sa njihovim kandidatima u poštansko sanduče,prevoz autom na biračka mesta onih koji hoće za njih da glasaju itd.Što se tiče njihovih kandidata koje lično poznajem...šta reći...najgori đaci.
  • Nikola

    26.02.2013 20:49
    konačno
    Konačno su i Novosađani počeli da razmišljaju svojom glavom i glasaju zdravim razumom.
  • Laslo

    26.02.2013 20:47
    Ovo jeste jasan pogazatelj da DS nestaje sa politicke scene. Kad se to desava u Novom Sadu, njihovom jakom uporistu, sta treeba ocekivati od ostalih delova drzave.
  • Kromanjonci

    26.02.2013 19:57
    Ne razumem ljude koji *eru po demokratiji kada im taj isti metod obezbeduje glasove.
  • radoznao

    26.02.2013 19:53
    program
    Ima li u programu SNS jos neki cilj, osim borba protiv DS?
  • Fere

    26.02.2013 19:27
    Razocarani demokrata..
    uopste me ne cudi ova los rezultat s obzirom da u DS-u ima nekoliko struja u kojoj pojedinci pokusavaju da stave licne ispred interese stranke i posle se neki cude sto je ovako los rezultata!!
  • 26.02.2013 19:19
    Ha Ha
    ne volim SNS ali vas žute spreda a braon straga volem još manje.

  • BokiNS

    26.02.2013 19:18
    Nekada veliki a sada vise nego smesni...
    Ovi rezultati u kisacu i na telepu su najbolji pokazatelj koliki je kolaps nastao u demokratskoj stranci a takodje i kod njihovih satelita LSV-a,ovo je nekada bilo njihovo najjace uporiste a sada su jedva presli cenzus takoreci.
  • novi sad

    26.02.2013 19:05
    Tako i treba da prodju,
    kad su lagali narod. A tako cete i vi gospodo proci za 4 godine. Jer osim EPP poruka, nemate nista da ponudite obmanjenom narodu.
  • Banacanin, a ne vojvodjanin

    26.02.2013 18:35
    Srbija se budi konacno!
  • cvet

    26.02.2013 18:32
    matematičari
    Na Južnom Telepu su neki kandidati SNS imali i preko 400 glasova i oko 400, LSV samo 100 a vas iz DS-a smo prešišali za 50-100 kako koji kandidat...tako da naučite da brojite, velika je razlika drage demokrate :)
  • 26.02.2013 18:25
    Da li da 2, 20 ili 200 glasova DS je izgubio na Telepu i vreme je da se pomire sa tom cinjenicom.
  • Slavka

    26.02.2013 18:16
    EJ
    Vidi ih sto se pobunili,ajde prihvatite posteno poraz
  • 26.02.2013 18:06
    cudno...
    U ponedeljak oko podne, jos nije bilo rezultata iz Kovilja zato sto listici jos nisu bili izbrojani! Meni je to vrlo cudno da ne kazem sumljivo! A vama?
  • @SVI

    26.02.2013 18:02
    Banatic
    Banatic je najvece uporiste DS-a.
  • Scotch Bonnet

    26.02.2013 17:43
    Jalova Pobeda
    Pobedili ste zahvaljujuci zato sto narod nije imao za kog da glasa pa su beli listici odlucili ishod.

    Na zalost ali tako je.
  • Milica

    26.02.2013 17:36
    A sad je na redu pokrajina!DS ide u istoriju!
  • vera

    26.02.2013 17:35
    hahaha
    Cuj U Kisaču???? Ma sta rekoste????!!! Kako da ne!
  • Renegade

    26.02.2013 17:31
    Ocekivano je da glasaci nece podrzati DS koja je vodila losu politiku a sada se i raspada jer evidentno je postojanje vise frakcija u njihovim redovima.
  • 26.02.2013 17:30
    munja
    Bravo!Svaka čast!Neka se samo nastavi pobednički niz!
  • NS

    26.02.2013 17:29
    molim?
    Ako ne gresim, SNS je pobedio za 20-ak glasova ipred DS-a na Juznom Telepu. I o cemu ovaj Zobenica prica onda? Kako se drugacije fino kaze "laze kao ***"
  • Novosađanka

    26.02.2013 16:59
    svašta
    Prošla vlast je donela odluku da nema spiskova na izborima za mesne zajednice. Čitača čipovanih lk je bilo a jedini autobusi koji su prolazili su oni uobičajeni koji su prevozili građane a ne neki sa glasačima. Vreme je da priznate poraz, ne vole vas ni vaši glasači viši, traže ljudi spas iz ove situacije.
  • 26.02.2013 16:46
    nemanja s
    Vi ste srecni zbog pobede jer ona pokazuje da je DS u krizi? A mi bismo bili srecni da smatrate da ste VI VREDNI pobede a ne da pobedjujete jer onaj drugi nestaje. Samo tako nastavite i bicete u istoj krizi u roku od godinu dana.
  • 26.02.2013 16:42
    Odgovorite
    Ali sta rade???
  • gerilac

    26.02.2013 16:41
    listići
    A gde su ukradeni listići?
  • Srboljub Protić

    26.02.2013 16:36
    A jelte?!
    Drugim rečima pobedili ste samo zato što je DS pukao?! Eh, čega se pametan stidi, budala se ponosi...
    P.S. Da se razumemo daleko od toga da gajim neke simpatije ka DS-u.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna